REAL LIFE SPICEGIRL SH*T

Profiel foto Karlijn

Karlijn van Oss

CIRCUS DIRECTEUR

Zonder Karlijn was er nooit een tweede zaak geweest, en was de eerste vast ontploft. Deze dame is van ver gekomen. Met haar tweede wonder belooft ze de Bossche horeca naar een hoger niveau te tillen. 

Wanneer Karlijn van huis is dansen de LOLA’s op tafel. 

Jessie

Jessie Helsen

QUEEN BEE

Als het aan Jessie had gelegen was dit zaak nummer zes. Deze creatieve gastvrijheidsgek weet steeds weer te verrassen en voelt al snel aan als je tante. Wanneer je graag op tijd naar huis gaat kan je haar beter mijden. 

Wie Jessie zegt moet ook LOLA zeggen. 

Haar naam is Lola

Val met je neus in de LOLA en laat je verrassen. 

Wij presenteren smaakexplosies op je bord én in je glas. Voeding voor hart, lijf en ziel.  Geserveerd in een oase van groen, getopt met funky deuntjes. Nieuwsgierig? Lees hieronder de pers berichten:
denboschcity.com
indebuurt.nl
db.nlVoor Lola hebben wij Noemme geopend. Scroll naar beneden voor meer avontuur.

Haar naam is Lola logo

Noemme

Wij nemen je graag mee op ons flexitarische avontuur. Wie denkt dat minder vlees eten een uitdaging is komt bij ons bedrogen uit. Hoewel we voor de echte carnivoor ook een lekker stuk vlees of vis serveren zijn onze vega(n) opties finger-licking-good. Als echte Bourgondiërs eten en drinken wij het liefst de hele dag (vooruit, ‘s nachts ook). Je kunt bij ons dan ook terecht voor ontbijt, lunch, diner, supersapjes, koffie, feestjes, vergaderingen en partijen. Een borrel voor, na of tussendoor met of zonder hapje. Over die borrel gesproken…. Met twee sommeliers en een fantastische cocktail master in huis komt dat vast wel goed!

Noemme logo