Uit eten

Hallola,welkom bij Lola!
Onze gerechtjes zijn er om te delen of lekker voor jezelf om op te snavelen,

BROOD - Smeersels 7,5

Steeds weer een verrassing,
altijd heerlijk dippen.

VLEES

Getrancheerde Bief & Sjalotjus 14
Lekker en alvast in perfecte reepjes gesneden scheelt weer.

Rouleaux Hoender 13
Lekker strak in het velletje en low carb dus straksmooi in een bikinietje.

Suya Stoof 15.5
Goed gekruid, uit het hartje van Nigeria. Voor iedereen die een beetje spice in zijn leven kan gebruiken.

Lamskotelet – Couscous 14.5
Leuk in de wei, ook op je bord.

Gumbo – Kip – Gamba 14,5
Gumbo is een stoofpot, komt uit de Louisiana, be- dachten ze rond de 18e eeuw. Kip vind je overal terug, we hebben niet kunnen achterhalen wie dat wanneer bedacht heeft. Gamba’s vind je in de zee, dan heten ze nog garnalen.

Sliders 12
Pulled Chicken – Beef – Paddestoel

Comfort Food op zijn best.

VIS

Tonijn Tataki 16
Tataki is Japans voor ‘stompen’ of ‘in stukken geslagen’. Wij snijden deze wel netjes voor je in mooie lagen.

Dorade En Papillot 22
Heerlijk gegaard in zijn eigen sap. SAP NIET SOEP.

Sticky Salmon 14
Wakame – Komkommer – Avocado

Makreel Vs Avocado 17
Eindelijk een keer de goede vetten.

Vispannetje 15
Zonder salami vol Umami.
Umami is een van oorsprong Japans woord dat ‘heerlijkheid’ of ‘hartig’ betekent; het is een van de vijf basissmaken, samen met zout, zoet, zuur en bitter.

Zwaardvis In Amandel 18.5
Klinkt een beetje spannend, maar dat is dit gerecht dan ook wel.

Ossenhaas Suya
Ossenhaas Suya

STOKJES - per 3

Garnaal 13

Coquille & Serrano 18

Ossenhaas Suya 14.5

Griekse Groentespies 12.5

VEGA(N)

Marokaanse CousCous 14.5
Ik heb een Maaike uit Marokko en die komt….

Courgettini – Pistache Pesto 11
Wordt je lijf ook blij van, gaat goed met champagne.

Rode Curry – Vegan Saté 12
Beetje pittig, niet heel heftig. Mocht je het toch te warm krijgen hebben we fristi.

Gefrituurde Burrata 15
Om nu van te genieten en nog heel lang over weg te dromen. Perfectie kan zo simpel zijn.

Planted Kebab 11
Niet van echt te onderscheiden, en dat
kunnen wij voortaan wel weten.

Spicy Vegan Cheese Dippers 16
Klaar met de winter? Wij gaan de zomer in. Knapperig, knisperend vers. Op een bordje van keramiek, want dat zijn bordjes meestal.

Curly Fries 4,5
We kunnen er geen genoeg van krijgen. Met mayo, om in te soppen.

Lola’s Plateau 24.50

oester - bitterbal - kaas - worstje - visje

Alvast wat snacken zonder na te denken,
Lola weet precies wat je nodig hebt!

ZOETE TOELIE

Je hebt toch wel een beetje plek bewaard voor de finale hè?

Tiramisu 7.5

Alles met drank is lekker, maar
hier mag je me voor wakker maken.

Snicker Delight 8

Chocola, room en karamel, wat
heeft een mens nog meer nodig.

Eton Mess 9

Een beetje zoals Eton het ooit bedacht heeft maar dan lolastischer.

Oreo Bloempot 9

Pluk de Lola. Staat je goed.

Bol ijs 2,8

Bij Gelateria Davide hier om de hoek maken ze Neerlands beste ijs, daarom hebben we het met passie zelf gehaald. In wisselende smaken te bestellen.

DOE MIJ DIE MAAR VOOR TWEE TOETJES EDITIE 16

Grandioos bordje (ja ja, van keramiek) vol zoete toelie met een extra vleugje glitters.

dinerkaart